marshmallows

Funkade inte alls att grilla marsmallows i en badtunna... Synd,men värt ett försök

Kärlek

I regnet

Igår... Idag

Igår
Idag regn

På en pinne?

Är detta livet på en pinne? :) Kanske det kanske. Min man är Händige Manny och bygger ut altanen och planterar en badtunna med pappa, Michelle lever livet av att bli uppassad, Joel glider omkring. Jag får fötterna vattnade ♥

Vi har det bra


Nu gittar vi

Packning pågår!

Tyvärr

Micha hade visst bara en vanlig synundersökning idag.. tack för den infon! Man kollar alltså synen MED brillor på, inte utan...? Jag fattar ingenting...

Ögon Dr.

Både jag och Micha har tid hos ögon dr. idag. Jag är så nervös och spänd inför besöket för Michas del, jag önskar för mitt liv att hon slipper sina brillor! Jag VET hur det är att ha brillor som barn! Jag har själv haft brillor halva mitt liv, utan överdrift! OCH det är inte pice of cake som somliga verkar tro, och min lilla stjärna hon klarar av sin brillor helt fantastikt! Aldrig gnäll, aldrig tjafs eller bråk. Hon bara tar på den och är tyst. Hon är värd att aldrig mer behöva dem. Igår var första gången som hon sa
"Jag önskar att jag inte behöver ha glasögon mer"
Men om det är så att hon behöver dem ett tag till, vilket jag befarar, ja då är det så. Men jag håller tummarna för min tjej idag!

Snart

Snart har jag semester... snart har jag semester...
och får stanna hemma o pussa mina ungar.

I tatueringstankar...

Jag går i tatueringstankar...
Härnäst blir det nog en text på ryggen, svart. Men jag är även himla sugen på en vit! Så fint!

Nöjd

Nysnaggad och skitnöjd!

Parfymolja

Idag fick jag mina söta parfymoljor som jag beställt av Monika på Art Missy! Älskar söta förpackningar (nästan lika viktigt som själva produkten?) och dessa kom i en liten leopardpåse. Sånt gillar jag!
Jag valde dofterna Pink Sugar och Snow Baby: och jag gillar dem båda! Framförallt så är jag ett fan oljor just för att doften sitter i evigheter! Något som jag verkligen gillar med flaskorna är att dem har en liten roller ist för spray!
Finns massa goa dofter, här finns förklaringarna på dofterna.

X

På riktigt... dom står i vassen och sjunger! Det är så kul så jag dör!

Min lilla flicka

Det känns så himla skönt, jag börjar komma på fötter igen men fan livet är svårt!
Min lilla flicka börjar bli så stor nu att vill springa ut och leka med grannbarnen... JAG HAR INGEN KOLL!
Så nu vill det till att jag har lärt henne rätt och fel och att hon vågar säga ifrån.
Igårkväll när Joel sov och Jocke var på basket så körde jag lite lätt "snacket" om att man inte ska äta något som någon okänd bjuder på eller följa med för att man ska få något gott. Och att hon alltid måste komma hem till mig och säga till om det är något... Jag vill säga så mycket till henne om olika situationer men jag tror att allt bara blir rörigt för henne och tappar öronen tillslut. Men vad är mest relevant?
Jag undrar alltid om jag gör rätt, är jag för hård? är jag för otydlig? Men jag börjar också förstå att alla har det såhär. Det mest värdefulla vi har är våra egna barn. Självklart vill vi göra rätt! Men vad är rätt. Gah... ajja jag tror att jag måste gå på vad som känns bäst i magen. Hur vi än gör så finns det ingen manual som kommer med varje unge.
Även om vi gör allt rätt, vi försöker så gott vi kan att lära våra barn att göra rätt val så kan vi aldrig skydda dem från samhället och alla andra.
Jag litar på min dotter, men jag litar inte på någon annan därute.

Spindlar

Vilken skitnatt det var inatt! KATASTROF! Jag vaknade gång på gång och trodde att jag hade spindlar i sängen, och dem bet mig och klättrade på mig. När jag slutligen gick upp imorse såg jag ut såhär, över allt utom huvudet och armarna! Måste ha varit detta jag omedvetet drömde om...

Vårdcentralen nästa och 12 st kortisontabletter senare så har jag nu iaf ingen klåda. Men en allergisk reaktion kunde dr konstatera iaf... men på vad! Ingen aning... Kul... ska jag sluta äta helt nu?
Tror det faktiskt för detta är fan inte kul!
Min söta man har bäddat rent i vår säng nu...ifall det finns spindelägg :) Världens bästa man som ställer upp på mina idéer!
Jag hoppas det går över snabbt!! :(

Nam nam

Den gick hem! ♥

Cake!

Almost done! Strör på strössel när det är dags så håller den sig finast!
Själva tårtan gjorde jag igår, alltid goast om den får stå ett dygn i kylen innan servering.
Tårtbotten
Vaniljkräm
Jordgubbssylt
Mosad banan
Grädde
+ Dekorerar med strössel
=
Enkelt och himla go!

Stor & Liten

Lilla Joel trivs bra brevid stora Benke. Söta kontrasten!
Vi har så himla fint väder idag!

Lördagsgodis

Här hemma dukas lördagsgodiset fram redan efter frukost! Kolla in Joels stil, sådär sitter han jämt, med ena benet över det andra. SÖTA UNDERBARA BARN!

Godkänt, vidare till nästa


Nattat barnen och torkat golven! Tänk så nöjd jag kan vara med mig själv idag, jag har nu klarat av både administrationen och företagsekonomin, Nu ska jag planera nästa steg!
Sjukt söt hund! Och klockren låt!

en krage...

Om vi ska komma någon vart här i livet så är det bara vi själva som kan ta oss dit.
Men hur jäkla enkelt är det att ta sig i kragen. Många har planer, tankar och visioner om livet men alla kommer inte dit, dem finner inte kraft eller kunskap att komma dit.

Men vi har allt idag, man måste bara ta tillvara på alla tillgångar som faktiskt finns!
Om man har en idé så måste man ju börja någonstans, och information är det första.
Oavsett vad man vill förändra eller åstakomma så krävs kunskap.
Öppna datorn och gå ut på nätet. Läs på om ditt mål. Utan kunskap kommer vi ingenstans.
Och jag vet inte om jag har damp eller något liknande men jag måste alltid ha ett projekt eller göra något för att undvika att kommer ner i djupa svackor.
Jag tror så innerligt på att vi själva bestämmer över hur vi ska se på livet och alla möjligheter.
Jag blir ledsen, förtvivlad och arg när jag ser unga som gamla som har gett upp.
Jag tror inte på någon gud eller övre makt, jag tror helt krasst att när man dör så är man död.
Så vad är då egentligen meningen med livet?

Jag har inget bra svar på den frågan men jag vill gärna tro att det är vi själva som har den störta meningen här i livet. Vad vi gör med vår tid.
Jag lider själv av ångest och för att ens kunna andas så måste jag peppa mig själv dagligen för att komma på fötter och se min mening.
Jag ansvara själv för vad jag vill få ut av dagen och vad som blir av min tid.
Men för att komma på banan igen så krävs såklart inspiration, men samma sak där, ingen sätter en person i knät på en och säger "här är din inspirationskälla!"
Man måste hitta den själv.

Jag har alltid känt mig vilse, inte bara vilse i mig själv utan vilse i hela världen.
Men vart efter åren går, efter att jag fått mina barn, efter att jag gjort fel val med bla. jobb och utbildningar tidigare i livet, så börjar jag känna att det är mitt eget ansvar att finna en trygghet, och den måste finnas i mig själv. Vem är jag, hur är jag, och vad vill jag.
Jag är mitt i livet, och jag har ovilligt fått inse att man aldrig blir fullärd.

Men jag har insett att det är ju för fasen bara jag som kan påverka mina tankar, mitt beteende och framför allt mina prioriteringar. En handling börjar med den tanke, och en inställning till tanken avgör hur vi uträttar handlingen, eller om vi ens uträttar nåt.
Därför är inställning och tanke det viktigaste. anser jag.
Och fullt möjligt att påverka, tror jag. Bara man vill.


past is practice





Betygsamtal kl 11.30

Jag är sjukt stressad över det och har knappt sovit inatt! Plus att min karl väcker mig genom att pilla mig i ansiktet mitt i natten, WHAT THE...! Men tydligen sov han oxå har jag fått veta nu på morgonen och tur var väl det för jag är inte snäll när jag blir väckt mitt i natten...uscha..


Tröttmössa

Om man går upp kl 04 så sover man kl 07 i soffan sen när alla andra ska gå upp...

Livets efterrätt

Det var den vackraste förklaringen på barnbarn som jag någonsin har hört.
För mig gick den rakt in i hjärtat när den stod som en kommentar under en bild på min dotter och min pappa tillsammans. Tänk så skört livet är. Tänk hur snabbt livet går. Tänk att livet varar sån kort stund av allt det oändliga som finns. Skitjobbigt med ångest vill jag lova.

But you won´t do the same

 

I'd catch a grenade for you
Throw my hand on the blade for you
I'd jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same

 

No, no, no, no




Jag skulle aldrig kunna leva utan musik, jag lyssnar flera timmar om dagen, men det är inte samma sak att lyssna som att verkligen lyssna och låta sig känna. Bruno gör så sjukt bra musik och hans musik är terapi för mig. Olika låtar betyder olika saker, men hans musik måste man känna för att verkligen kunna se vilket geni han är

Kvällshäng

Bland det mysigaste jag vet är när Joel är alldeles för trött för att orka köra gärnet och kasta bollar och hoppa från soffan och jaga Micha. Bara ligga på mamma och mysa o kolla tv... Lugnt och skönt!

Hela dan, varje dag

Sitter och drömmer mig bort lite, slutar om en timma! Solen skiner och jag längtar efter mina barn!

Order

Hoppas på snabb leverans, men såg precis efter att jag lagt ordern på dessa två att "vårat mål är att posta leveranserna inom en vecka"... En vecka... kan alltså bli 1½ totalt om man har otur...inkl postgången.
Det visar sig! Köpta på snyggabrillor.se, mycket fint!

Överraskningsfrukost

Fil med jordgubbar och socker!


Det bästa

Det bästa Joel vet är att få vara med syster, ikväll får han tillochmed sitta med framför datorn när Micha tittar serier och spelar spel. Händer inte allt för ofta att han får sitta med såhär så klart han är tyst som en mus

Jepp...


Iphone...

Jag har snackat om iphone rätt länge nu pga av alla roliga skal. Och nu har min chef köpt en iphone till mig i firman! Perfekt så får jag prova och se vad jag tycker. Jag har htc och är nöjd... förutom att den stänger av sig HELA TIDEN!...
hur som helst, här är mina favvisar!

dinosaurietand

"jag vet ju att det inte är en riktig dinosaurietand, men jag tror att han har tappat den på dagis..."

Sommarens fix

Jag har som mål denna sommar att fixa en massa grejjer här hemma och ett av dem är att få ordning på barnen rum. Idag tog jag mig i kragen och började med Michas rum. Jag passar även på att byta rum så Micha får Joels och tvärt om. Michelle börjar vilja stänga in sig, pyssla och leka ifred så bäst ärkanske att Joel då får det stora rummet  alla leksaker som han gillar, M har lite mer "stortjejssaker". Michas rum är nästan klart. Hon ska lite svarta ramar tänkte jag, hon är nämligen en "tuff söt tjej" som hon säger så då kan man inte ha allt i rosa tydligen...
Nu börjar jag planera för Joels nya rum, han har verkligen inte något vidare charmigt rum. Jag ska börja med att hitta ett sött tyg som passar sen ska det sys!

Grattis på din dag

Grattis på din födelsedag! Jag älskar dig mamma!
Joel och mormor
Michelle och mormor

Sockervadd

Vi var på Furuvik igår, och obligatoriskt är sockervadden. Såklart :)

Mandarin

Det blev mandarinfärgat glitter som fejdar ut, blir mindre tydlig kant då när nageln växer. Återbesök igen om 4 veckor.. Får se om det kanske blir turkost då :P
Precis som vanligt är "min" nageltjejja bäst!

plenty of money

Vad ska vi göra med dessa tro.....

 


Facit

Jag har alltid trott att när man blir vuxen, så blir livet lätt. Man vet allt, Man kan allt, Man vet vad man ska göra när man kommer i olika situationer. Jag får nog nu som 25årig 2barnsmor inse att jag kommer få traggla med tankar, känslor och val livet ut..?
Det finns alltså inget facit?

Naglar naglar naglar...

Ok, jättedålig bild jag vet... men det är vad som bjuds på. Detta är 4 veckors utväxt och knappt några släpp. Inte mer än att jag kunnat fyllt i med lite lim själv. Det är något jag unnar mig sedan jag börjat jobba, att gå och få naglarna gjorda istället för att göra dem själv. Men det är inte lätt kan jag tala om! Dels mitt sjuka kontrollbehov OCH att jag anser att många nageltjejer slarvar och gör halvtaskiga jobb, MEN jag har hittat en grymt duktig tjej och förra gången blev det pannkaka och återbesöker drog ut till 5 veckor, nemas problemas! Alla satt kvar och knappt något släpp! Det enda som inte är så snyggt på en 5veckors utväxt är ju den franska...
Idag har jag återbesök och siktar på glitter... Återstår att se ;)